Samenwerking met Netstar-AV voor Connecting Mobility

PresTop Rental heeft in samenwerking met Netstar-AV voor Connecting Mobility een mooie interactieve bedrijfspresentatie gemaakt. Op de touchtafel konden bezoekers informatie opvragen van een van de 9 faciliteiten die op één stand vertegenwoordigd werden tijdens het event.

Klik hier voor meer informatie over touchtafels. Of neem contact met ons op.

PresTop Rental_Rijkswaterstaat_Connecting Mobility_2017_banner

Giant tablet – dé eyecatcher voor events

PresTop Rental heeft aan FIA de giant tablet verhuurd (PT-GT-655-PCAP Giant Tablet) voor hun klantenevenement. Voor dit event hebben we een interactieve postercontest gemaakt met Omnitapps. Zo konden klanten alle posters bekijken en direct op de leukste poster stemmen.

De giant tablet is een van de meest verhuurde interactieve oplossingen en dé eyecatcher voor beursstands en events.

Klik hier voor meer informatie over giant tablets. Of neem contact met ons op.
 

PresTop Rental_Omnitapps_FIA_2017_Banner

Scan en win oplossing voor Royal Canin ook succesvol tijdens Dogpop

PresTop Rental heeft voor Royal Canin weer de scan en win zuil ingezet. Ditmaal voor Dogpop. Tijdens dit event konden bezoekers “de kluis kraken” op de scan en win zuilen, daarmee maakte bezoekers kans op 1 maand gratis honden- of kattenvoer van Royal Canin. Het werkt heel simpel! Bezoekers scannen de actiecode, vullen een formulier in en krijgen direct op het scherm te zien of ze prijs hebben. Ook voor dit event heeft Omnivision Studios voor Royal Canin de software op maat gemaakt en aangepast voor de actie.

Klik hier voor meer informatie over scan en win zuilen. Of neem contact met ons op.
 
PresTop Rental_Royal Canin_Dogpop_2017_banner