PresTop Rental is aanwezig tijdens Dag van de Openbare Ruimte

Banner gastvrij rotterdam _ prestop rental
 

Dag van de Openbare Ruimte is een event voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Tijdens deze beurs – op 27 t/m 28 september – is PresTop ook aanwezig met buitenzuilen en interactieve oplossingen op stand 4.6.07 & 4.6.09 en zijn onze interactieve wayfindingzuilen te vinden op de beursvloer.

Registreer hier gratis!

Tot ziens op onze stand 4.6.07 & 4.6.09
Team PresTop Rental

PresTop Rental is aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam

Banner gastvrij rotterdam _ prestop rental
 

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Tijdens deze beurs – op 18 t/m 20 september – is PresTop ook aanwezig met interactieve oplossingen en producten op stand 533 en zijn onze interactieve wayfindingzuilen te vinden op de beursvloer.

Tot ziens op onze stand 533
Team PresTop Rental

PresTop Rental is partner van Festivak

Banner festivak rental nieuwsbericht website
 

Dit jaar staat tijdens Festivak het thema digitalisering in de eventsector centraal en zijn diverse interactieve oplossingen te vinden op de beursvloer. PresTop Rental is partner van Festivak en zorgt voor de interactieve producten die bezoekers informeren en entertainen. Bij de entree en op andere plekken op de beursvloer staan wayfinding zuilen waarop een interactieve plattegrond zichtbaar is, hiermee kunnen bezoekers snel een bedrijf opzoeken en een stand vinden. Daarnaast is zullen wij verschillende interactieve oplossingen tonen, denk hierbij aan een selfie totem, giant tablet en touchtafel. Wij vertellen u graag meer over de interactieve mogelijkheden op onze stand 180!

Met een gewoon led of lcd-scherm kom je er niet meer

De ontwikkeling gaat zo snel, dat mensen thuis veel mooiere schermen hebben staan. En met alleen een iPad kun je tegenwoordig niet meer voor de dag komen. Wij verhuren dan ook steeds vaker interactieve oplossingen, informatiezuilen, touchtafels en touchscreens van 22″ tot 103″ inch, die bijvoorbeeld als eyecatcher in de stand staat. Het voordeel is dat op deze manier de stand stiekem wordt vergroot, omdat klanten ook in het gangpad blijven staan. Dat is in een tijd dat de vierkante beursmeters duur zijn, toch wel handig. Ook lopen bezoekers een stand niet zo gemakkelijk voorbij met wisselende content op (touch) schermen. En het heeft meer voordelen. Als het druk is op de stand, kan de bezoeker toch rustig door de content bladeren, die op de interactieve oplossing getoond wordt. Ook het tonen van websites is geen probleem. Lees hier het gehele nieuwsbericht.

Over Festivak

Festivak, dé vakbeurs voor de evenementenbranche.
Bezoek Festivak op 15 of 16 november 2017.
Registreer hier gratis!

Tot ziens tijdens Festivak!
Team PresTop Rental – stand 180

ALV en zomerbarbecue met sportief tintje

Het is alweer een paar weken geleden dat PresTop de OVE ALV en zomerbarbecue heeft georganiseerd op ons ‘sportieve’ terrein. Velen kennen onze locatie van de opvallende vintage camper met het basketbalveldje voor de deur. Omdat OVE voorzitter Jan van Hapert verhinderd was, was deze middag in de handen van bestuurslid Luc Prijt. Na wat korte mededelingen over de activiteiten van het afgelopen OVE jaar, was het woord aan de aftredende pen­ningmeester Ronald Dinkelberg en zijn de financiele cijfers gepresenteerd. Lees hier het hele verslag dat is gepubliceerd door Q-Studio in Ekkersrijt Nieuws.

Na dit officiele gedeelte was er alle ruimte om zelf de interactieve oplos­singen van PresTop te aanschouwen in het Interactive Experience Center. ln de grote showroom staan vele interactieve oplossingen en producten opgesteld en kon men zelf ervaren wat het allemaal inhoudt. Buiten werd inmiddels de goed verzorgde barbecue door Ekkersplaza geserveerd. Tegen het einde van de avond, werden ook nog de sportieve skills getest van de aanwezige OVE-leden. Er werd op het basketbal­veldje, een mini ‘dunktoernooi’ georga­niseerd. Deze is gewonnen door Yvonne Zwetsloot en zij won het prachtige dekbedset dat beschikbaar was gesteld door OVE bestuurder en eigenaar van Trend hopper Bart Reinders. Wederom was het weer een succesvolle netwerk­bijeenkomst die u ook dit jaar niet had mogen missen!

Bekijk hieronder de foto’s!

Foto’s Q-Studio www.q-studio.nl

Telegraaf VNDG presenteert met PresTop touchtafel

Telegraaf VNDG is een nieuw online videoplatform met nieuws, sport en entertainment. In Bekende Huizen neemt Michiel de Zeeuw een kijkje in de huizen van BN’ers. Voor het nieuwe seizoen waren ze op zoek naar een manier om content, zoals foto’s en video’s, op een interactieve manier te presenteren. Al snel blijkt dat PresTop Rental een goede partner is voor het huren van  touchtafels en interactieve touchscreens, waarmee op een leuke en interactieve manier gepresenteert kan worden. Voor de afleveringen hebben ze gekozen voor een 55″ PCAP touchscreen in combinatie met een high low lift die elektrisch in hoogte verstelbaar is.

Klik op onderstaande afbeelding voor een van de video’s van Bekende Huizen van Telegraaf VNDG.

Bekende Huizen BN'ers Telefgraaf VNDG

 

Bent u ook op zoek naar een interactieve presentatietool voor in een boardroom, presentatieruimte, museum, hotel, lobby of showroom?
Bekijk hier onze touchtafels. Of klik hier voor onze touchscreens.