Engie informeert klanten met 14 touchscreens en informatiezuil

PresTop Rental heeft via Vleugel aan Engie elf 55″ PCAP touchscreens (PT-PT-155-PCAP), een 55″ IR touchscreens (PT-PT-155-IR), een 84″ PCAP touchscreens (PT-PT-184-PCAP-4K), een 42″ LCD scherm (PT-PT-142) en een informatiezuil met 55″ PCAP touchscreen (PT-GT-455-PCAP Tablet Look) geleverd. Op de touchscreens draait een app waarmee Engie bezoekers van de stand kan informeren. Daarnaast wordt de informatiezuil gebruikt om een plattegrond weer te geven.

Grote huurklussen geen probleem! Totaal 15 interactieve oplossingen!

Meer informatie over touchscreens vindt u hier en meer informatie over informatiezuilen vindt u hier. Of neem contact met ons op.

Meer interactieve beleving en oplossingen in de horeca, ontdek ze tijdens BBB Maastricht

In de horeca gaat het om beleving en daardoor zien we ook dat we steeds meer omgeven worden met interactieve producten en oplossingen. Steeds meer worden interactieve bartafels en touchtafels gebruikt om informatie weer te geven. Of klanten kunnen op een interactieve menukaart naast het menu meer content bekijken van het gerecht zoals foto’s en video’s. Wachtrijen worden steeds korter omdat naast de kassa ook bestelzuilen worden ingezet waar klanten direct op kunnen bestellen en betalen.

Ontdek interactieve oplossingen op de PresTop stand – VV.224

Tijdens BBB Maastricht – van 9 t/m 11 oktober in MECC Maastricht – presenteert PresTop interactieve oplossingen en producten voor de horeca. Op de PresTop stand (VV.224) vindt u onder andere een interactieve bartafel, kids touchtafel, selfie totem, scan & win zuil, informatiezuil met een interactieve menukaart en bestelzuilen met verschillende betaalmogelijkheden.
PresTop is met ruim 25 jaar ervaring de grootste TOUCH specialist in de Benelux en marktleider in ontwikkeling, productie en verkoop van interactieve producten en oplossingen. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en een passende oplossing voor uw project of idee.

Gratis toegangskaarten voor BBB Maastricht

Wilt u ook komen naar BBB Maastricht? Neem dan contact met ons op voor een gratis toegangscode!

Horeca oplossingen banner PresTop

 

Interactieve Wayfinding tijdens BBB Maastricht

Dit jaar verzorgt PresTop de interactieve Wayfinding voor BBB Maastricht. Bij de entree en op andere plekken op de beursvloer zijn wayfindingzuilen te vinden waarop een interactieve plattegrond zichtbaar is, hiermee kunt u gemakkelijk en snel een stand, bedrijf of een gewenste locatie opzoeken en ziet u direct de route ernaartoe. Tot ziens op de PresTop stand – VV.224.

Wij vertellen u graag meer over de interactieve mogelijkheden!
Tot ziens op stand VV.224 – team PresTop Rental.

Sfeer-BBB-Maastricht_banner

PresTop Rental is partner van Festivak

Banner festivak rental nieuwsbericht website
Dit jaar staat tijdens Festivak het thema digitalisering in de eventsector centraal en zijn diverse interactieve oplossingen te vinden op de beursvloer. PresTop Rental is partner van Festivak en zorgt voor de interactieve producten die bezoekers informeren en entertainen. Bij de entree en op andere plekken op de beursvloer staan wayfinding zuilen waarop een interactieve plattegrond zichtbaar is, hiermee kunnen bezoekers snel een bedrijf opzoeken en een stand vinden. Daarnaast zullen wij verschillende interactieve oplossingen tonen, denk hierbij aan een selfie totem, giant tablet en touchtafel. Wij vertellen u graag meer over de interactieve mogelijkheden op onze stand 180!

Met een gewoon led of lcd-scherm kom je er niet meer

De ontwikkeling gaat zo snel, dat mensen thuis veel mooiere schermen hebben staan. En met alleen een iPad kun je tegenwoordig niet meer voor de dag komen. Wij verhuren dan ook steeds vaker interactieve oplossingen, informatiezuilen, touchtafels en touchscreens van 22″ tot 103″ inch, die bijvoorbeeld als eyecatcher in de stand staat. Het voordeel is dat op deze manier de stand stiekem wordt vergroot, omdat klanten ook in het gangpad blijven staan. Dat is in een tijd dat de vierkante beursmeters duur zijn, toch wel handig. Ook lopen bezoekers een stand niet zo gemakkelijk voorbij met wisselende content op (touch) schermen. En het heeft meer voordelen. Als het druk is op de stand, kan de bezoeker toch rustig door de content bladeren, die op de interactieve oplossing getoond wordt. Ook het tonen van websites is geen probleem. Lees hier het gehele nieuwsbericht.

Over Festivak

Festivak, dé vakbeurs voor de evenementenbranche.
Bezoek Festivak op 15 of 16 november 2017.
Registreer hier gratis!

Tot ziens tijdens Festivak!
Team PresTop Rental – stand 180

Interactieve beleving voor de horeca tijdens Gastvrij Rotterdam

Tijdens Gastvrij Rotterdam presenteerde PresTop interactieve beleving en oplossingen voor de horeca. Enkele nieuwe producten werden geïntroduceerd zoals een interactieve menukaart met Omnitapps Menu en een nieuwe kids touchtafel met interactieve multi-touch games! Daarnaast konden bezoekers diverse informatiezuilen bekijken en testen, denk hierbij aan een bestelzuil, webshopkiosk, Heineken zuil en touchtafel.

Wilt u meer weten over al onze oplossingen, neem dan contact op of bezoek ons Interactive Experienc Center.

Horeca oplossingen banner PresTop

Touchscreen met frontcover op statief voor NKC

PresTop Rental_NKC_augustus_2017_banner_01

 

PresTop Rental verhuurt aan NKC weer een 55″ touchscreen (PT-PT-155-IR) met frontcover op statief (PT-M statief) met een Android player waarop hun applicatie getoond wordt. Tijdens de komende editie van CARAVAN SALON in Düsseldorf wordt deze oplossing ingezet als eyecatcher op hun stand en om producten en diensten te tonen aan bezoekers.

Klik hier voor meer informatie over touchscreens. Of neem contact met ons op.