Prestop op Museum Vakdagen

Prestop_Museum Vakdagen_2018_Banner_03

 

De Museum Vakdagen in het Evoluon in Eindhoven zijn inmiddels weer voorbij. Wij presenteerde daar diverse interactieve oplossingen voor musea en de laatste projecten zoals voor het Museum Boijmans Van Beuningen, Vincentre, Spoorwegmuseum, DAF Museum, D’n Liempdsen Herd en nog vele andere.

Deel het verhaal op een interactieve manier
In musea zien we steeds vaker interactieve oplossingen, om bijvoorbeeld een verhaal uit te beelden of een collectie uit te lichten. Zo kunnen bezoekers door middel van multitouch applicaties direct worden meegenomen in de levendige wereld van kunst en cultuur. Applicaties waarin verhalen, geluidsfragmenten, foto’s en video’s kunnen worden verwerkt, zodat musea hun collectie op een innovatieve en interactieve wijze kunnen versterken. Bekijk hier onze museum brochure.

interactive experience tours

 

Wilt u meer weten over interactieve oplossingen in musea? Kom dan naar ons compleet vernieuwde Interactive Experience Center in Son en Breugel, daar kunt u nog interactieve oplossingen voor musea bekijken en de bijbehorende software testen.

Neem contact op en maak een afspraak voor een bezoek aan het Interactive Experience Center!

Informatiezuilen voor VDL stand

vdl stand met prestop informatiezuil_banne_02
 

In de stand van VDL (gemaakt door Van den Oever) staan twee informatiezuilen met een 32″ PCAP touchscreen (PT-EM-432-PCAP). Op de informatiezuilen is een interactieve Omnitapps presentatie te zien waar bezoekers informatie kunnen vinden van de producten die gepresenteerd worden op de stand.

Meer weten over informatiezuilen?

Klik hier voor informatie over informatiezuilen.
Neem contact op voor meer informatie over interactieve bedrijfspresentaties.

KvK gebruikt touchtafel voor interactieve sessies

PresTop Rental_KvK_stads en retailcongres_2018_Banner_01

 

Kamer van Koophandel huurt een smart touchtafel (PT-GT-955-PCAP-Smart) voor het Stads- en Retailcongres. Tijdens interactieve sessies – waarbij de touchtafel gebruikt wordt – bespreken ondernemers, bestuurders en bezoekers wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Meer weten over touchtafels?

Klik hier voor informatie over touchtafels die in hoogte verstelbaar en kantelbaar zijn.
Klik hier voor informatie over touchtafels met een vast onderstel.

Informatiezuilen, ideaal voor de open avond van Gymnasium Juvenaat

PresTop Rental_Gymnasium Juvenaat_2018_Banner_02

 

Ook dit jaar heeft PresTop Rental aan Gymnasium Juvenaat informatiezuilen met een 22″ touchscreen (PT-EM-422-PCAP) verhuurd voor de open avond. Op de informatiezuilen stond een interactieve presentatie – gemaakt met Omnitapps – waarop bezoekers gemakkelijk informatie konden opzoeken en aanvragen.

Meer weten over informatiezuilen?

Klik hier voor informatie over informatiezuilen met een 22″ en 32″ touchscreen.
Klik hier voor informatie over informatiezuilen met een 49″ en 55″ touchscreen.