Touchscreens op statief voor AgriFoodTech

PresTop Rental_Mikrocentrum_AgrifoodTech_2017_Banner_01

 

PresTop Rental levert weer veel 32″ en 42″ touchscreens op statief tijdens AgriFoodTech 2017 in Koningshof te Veldhoven. Veel bedrijven die deelnamen aan deze beurs hebben (touch)screens gehuurd om video’s en bedrijfspresentaties te tonen. Ook als touchscreens gemonteerd moeten worden aan een standwand is dit geen probleem voor ons!

Meer informatie over touchscreens vindt u hier. Of neem contact met ons op.

Twaalf 55″ touchscreens op statief voor ISPT

PresTop Rental_ISPT_2017_Banner_01

 

PresTop Rental plaatst voor ISPT twaalf 55″ PCAP touchscreens op statief voor een speciaal event.

Bezoekers van het event konden digitaal het programma zien, video’s en posters van de diverse bedrijven bekijken op het touchscreen. Via de brochure request applicatie die op de touchscreens was ingesteld konden gebruikers de posters naar zichzelf mailen.

Meer informatie over touchscreens vindt u hier. Of neem contact met ons op.

20 informatiezuilen voor tevredenheidsonderzoek bij zorginstellingen via gemeente Utrecht

PresTop Rental_Gemeente Utrecht_2017_Banner_01

 

PresTop Rental plaatst voor gemeente Utrecht 20 informatiezuilen (PT-EC-422-PCAP-KB) in verschillende zorginstellingen. Bewoners en bezoekers van de zorginstellingen kunnen de komende maand op deze informatiezuilen een online enquête invullen. De online enquête, die veilig getoond wordt via SiteKiosk, is onderdeel van een tevredenheidsonderzoek van gemeente Utrecht.

Grote huurklussen geen probleem! Totaal 20 informatiezuilen voor een maand verhuurd!

Meer informatie over informatiezuilen vindt u hier. Of neem contact met ons op.

Scan en win zuil voor opening Intersport Den Haag

PresTop Rental_Scan en Win_Intersport_2017_Banner_01

 

Intersport Twinsport wilde de opening van de compleet vernieuwede winkel in Den Haag groots aanpakken en heeft ervoor gekozen om in het openingsweekend extra veel prijzen weg te geven met een scan en win actie! PresTop Rental heeft hiervoor aan Intersport een scan & win zuil verhuurd (PT-EM-422-PCAP-Scan en Win).

Tijdens de opening – in het eerste weekend van november – heeft deze zuil in de winkel gestaan en konden klanten kans maken op verschillende prijzen! Voor deze actie heeft Omnivision Studios een speciale scan en win configuratie ingericht. Via deze applicatie worden de verschillende prijzen verdeeld door de actieperiode.

Nu 40% korting op alle occasions!

Banner_40% korting op alle occasions PresTop_v1

 

Het assortiment van PresTop Rental is uitgebreid en daarom ruimen we onze voorraad op en zijn alle occasions nu tijdelijk met 40% korting!*
Klik hier voor alle occasions en acties.

*Actie is geldig tot 31-12-2017. Vraag naar de voorwaarden.