Meer interactieve beleving en oplossingen in de horeca, ontdek ze tijdens BBB Maastricht

In de horeca gaat het om beleving en daardoor zien we ook dat we steeds meer omgeven worden met interactieve producten en oplossingen. Steeds meer worden interactieve bartafels en touchtafels gebruikt om informatie weer te geven. Of klanten kunnen op een interactieve menukaart naast het menu meer content bekijken van het gerecht zoals foto’s en video’s. Wachtrijen worden steeds korter omdat naast de kassa ook bestelzuilen worden ingezet waar klanten direct op kunnen bestellen en betalen.

Ontdek interactieve oplossingen op de PresTop stand – VV.224

Tijdens BBB Maastricht – van 9 t/m 11 oktober in MECC Maastricht – presenteert PresTop interactieve oplossingen en producten voor de horeca. Op de PresTop stand (VV.224) vindt u onder andere een interactieve bartafel, kids touchtafel, selfie totem, scan & win zuil, informatiezuil met een interactieve menukaart en bestelzuilen met verschillende betaalmogelijkheden.
PresTop is met ruim 25 jaar ervaring de grootste TOUCH specialist in de Benelux en marktleider in ontwikkeling, productie en verkoop van interactieve producten en oplossingen. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en een passende oplossing voor uw project of idee.

Gratis toegangskaarten voor BBB Maastricht

Wilt u ook komen naar BBB Maastricht? Neem dan contact met ons op voor een gratis toegangscode!

Horeca oplossingen banner PresTop

 

Interactieve Wayfinding tijdens BBB Maastricht

Dit jaar verzorgt PresTop de interactieve Wayfinding voor BBB Maastricht. Bij de entree en op andere plekken op de beursvloer zijn wayfindingzuilen te vinden waarop een interactieve plattegrond zichtbaar is, hiermee kunt u gemakkelijk en snel een stand, bedrijf of een gewenste locatie opzoeken en ziet u direct de route ernaartoe. Tot ziens op de PresTop stand – VV.224.

Wij vertellen u graag meer over de interactieve mogelijkheden!
Tot ziens op stand VV.224 – team PresTop Rental.

Sfeer-BBB-Maastricht_banner

Back