Display om auto’s te promoten tijdens Interclassic Maastricht

Dit jaar biedt MECC in samenwerking met Prestop u de mogelijkheid om de verkoop van uw auto’s te ondersteunen met een display. Grote autofabrikanten gebruiken momenteel displays in hun showrooms, waardoor bezoekers content zoals foto’s en video’s kunnen bekijken.

We bieden een 42” display op statief voor Interclassics Maastricht. U kunt eenvoudig een USB-stick aansluiten om uw foto’s en video’s te tonen. Alles geïnstalleerd en opgepikt na de show door Prestop.

Normale prijs is € 350,- en de speciale prijs voor Interclassic Maastricht is € 150,- (inclusief installatie, verzekering en transport).

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u met ons contact opnemen.

PresTop_Interclassics_2017_Banner_01

Informatiezuilen voor Stryker

Prestop_Verhuur_Stryker_Informatiezuilen_Banner_01

 

Stryker – een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven in medische technologie – wilde op een beurs al hun innovatieve producten en diensten tonen. Aangezien het assortiment zeer groot is zijn alle producten in een interactieve bedrijfspresentatie verwerkt. Wij hebben de presentatie gemaakt met aangeleverde content, zodat Stryker zich volledig kon focussen op de voorbereidingen. Ook hebben we twee informatiezuilen met een 22″ touchscreen en sticker geleverd, waarop de presentatie werd getoond.

Meer informatie over informatiezuilen vind je hier. Of neem contact met ons op.

Posteroplossing voor Erasmus MC

Prestop_Erasmus_Verhuur_Touchscreens_Poster_Banner_01

 

Het Erasmus MC heeft onlangs een congres op het gebied van gezondheidszorg en (bio-)medische wetenschappen georganiseerd. Het uitwisselen en samenbrengen van kennis staat hierbij centraal. Tijdens het event willen zij bezoekers en wetenschappers informeren over de laatste onderzoeken en ontwikkelingen op een bepaald medisch gebied. Prestop plaatste tien 55″ PCAP touchscreen op statief, waarop bezoekers posters met de desbetreffende informatie konden bekijken. Via de app “brochure request” konden de gebruikers posters naar zichzelf mailen.

Meer informatie over touchscreens vindt u hier. Of neem contact met ons op.

Interactieve oplossingen voor Royal Canin tijdens Animal Event

Prestop_Royal Canin_Animal Event_Beekse Bergen_Banner_2018_06

 

Ook dit jaar was Royal Canin weer met een stand aanwezig waarin interactieve oplossingen van Prestop te vinden waren. Meer dan 34.000 dierenliefhebbers hebben genoten van het Animal Event wat in de Beekse Bergen plaatsvond.

Bezoekers konden hun kennis van de trouwe viervoeters testen door de raskattenquiz of rashondenquiz te maken op informatiezuilen (PT-EM-422-PCAP-Portrait-Scan en Win). De interactieve quizzen hebben wij speciaal gemaakt voor dit event met Omnitapps, hiermee werden naast de data van de quiz ook klantgegevens verzameld. Ook konden bezoekers kijken welk ras het beste bij hun past door op de 55″ touchscreens (PT-PT-155-PCAP-White) hun voorkeuren aan te geven in de “dierenselector”. De “dierenselector” is een speciale multitouch applicatie die wij hebben ontwikkeld voor Royal Canin.

Klik hier voor meer informatie over scan en win zuilen. Of neem contact met ons op.
 
Prestop_Royal Canin_Animal Event_Beekse Bergen_Banner_2018_05
 
Prestop_Royal Canin_Animal Event_Beekse Bergen_Banner_2018_04