Posteroplossing voor Erasmus MC

Prestop_Erasmus_Verhuur_Touchscreens_Poster_Banner_01

 

Het Erasmus MC heeft onlangs een congres op het gebied van gezondheidszorg en (bio-)medische wetenschappen georganiseerd. Het uitwisselen en samenbrengen van kennis staat hierbij centraal. Tijdens het event willen zij bezoekers en wetenschappers informeren over de laatste onderzoeken en ontwikkelingen op een bepaald medisch gebied. Prestop plaatste tien 55″ PCAP touchscreen op statief, waarop bezoekers posters met de desbetreffende informatie konden bekijken. Via de app “brochure request” konden de gebruikers posters naar zichzelf mailen.

Meer informatie over touchscreens vindt u hier. Of neem contact met ons op.

Interactieve oplossingen voor Royal Canin tijdens Animal Event

Prestop_Royal Canin_Animal Event_Beekse Bergen_Banner_2018_06

 

Ook dit jaar was Royal Canin weer met een stand aanwezig waarin interactieve oplossingen van Prestop te vinden waren. Meer dan 34.000 dierenliefhebbers hebben genoten van het Animal Event wat in de Beekse Bergen plaatsvond.

Bezoekers konden hun kennis van de trouwe viervoeters testen door de raskattenquiz of rashondenquiz te maken op informatiezuilen (PT-EM-422-PCAP-Portrait-Scan en Win). De interactieve quizzen hebben wij speciaal gemaakt voor dit event met Omnitapps, hiermee werden naast de data van de quiz ook klantgegevens verzameld. Ook konden bezoekers kijken welk ras het beste bij hun past door op de 55″ touchscreens (PT-PT-155-PCAP-White) hun voorkeuren aan te geven in de “dierenselector”. De “dierenselector” is een speciale multitouch applicatie die wij hebben ontwikkeld voor Royal Canin.

Klik hier voor meer informatie over scan en win zuilen. Of neem contact met ons op.
 
Prestop_Royal Canin_Animal Event_Beekse Bergen_Banner_2018_05
 
Prestop_Royal Canin_Animal Event_Beekse Bergen_Banner_2018_04

Prestop op Museum Vakdagen

Prestop_Museum Vakdagen_2018_Banner_03

 

De Museum Vakdagen in het Evoluon in Eindhoven zijn inmiddels weer voorbij. Wij presenteerde daar diverse interactieve oplossingen voor musea en de laatste projecten zoals voor het Museum Boijmans Van Beuningen, Vincentre, Spoorwegmuseum, DAF Museum, D’n Liempdsen Herd en nog vele andere.

Deel het verhaal op een interactieve manier
In musea zien we steeds vaker interactieve oplossingen, om bijvoorbeeld een verhaal uit te beelden of een collectie uit te lichten. Zo kunnen bezoekers door middel van multitouch applicaties direct worden meegenomen in de levendige wereld van kunst en cultuur. Applicaties waarin verhalen, geluidsfragmenten, foto’s en video’s kunnen worden verwerkt, zodat musea hun collectie op een innovatieve en interactieve wijze kunnen versterken. Bekijk hier onze museum brochure.

interactive experience tours

 

Wilt u meer weten over interactieve oplossingen in musea? Kom dan naar ons compleet vernieuwde Interactive Experience Center in Son en Breugel, daar kunt u nog interactieve oplossingen voor musea bekijken en de bijbehorende software testen.

Neem contact op en maak een afspraak voor een bezoek aan het Interactive Experience Center!