Informatiezuilen voor Stryker

Prestop_Verhuur_Stryker_Informatiezuilen_Banner_01

 

Stryker – een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven in medische technologie – wilde op een beurs al hun innovatieve producten en diensten tonen. Aangezien het assortiment zeer groot is zijn alle producten in een interactieve bedrijfspresentatie verwerkt. Wij hebben de presentatie gemaakt met aangeleverde content, zodat Stryker zich volledig kon focussen op de voorbereidingen. Ook hebben we twee informatiezuilen met een 22″ touchscreen en sticker geleverd, waarop de presentatie werd getoond.

Meer informatie over informatiezuilen vind je hier. Of neem contact met ons op.

Posteroplossing voor Erasmus MC

Prestop_Erasmus_Verhuur_Touchscreens_Poster_Banner_01

 

Het Erasmus MC heeft onlangs een congres op het gebied van gezondheidszorg en (bio-)medische wetenschappen georganiseerd. Het uitwisselen en samenbrengen van kennis staat hierbij centraal. Tijdens het event willen zij bezoekers en wetenschappers informeren over de laatste onderzoeken en ontwikkelingen op een bepaald medisch gebied. Prestop plaatste tien 55″ PCAP touchscreen op statief, waarop bezoekers posters met de desbetreffende informatie konden bekijken. Via de app “brochure request” konden de gebruikers posters naar zichzelf mailen.

Meer informatie over touchscreens vindt u hier. Of neem contact met ons op.

Prestop op Museum Vakdagen

Prestop_Museum Vakdagen_2018_Banner_03

 

De Museum Vakdagen in het Evoluon in Eindhoven zijn inmiddels weer voorbij. Wij presenteerde daar diverse interactieve oplossingen voor musea en de laatste projecten zoals voor het Museum Boijmans Van Beuningen, Vincentre, Spoorwegmuseum, DAF Museum, D’n Liempdsen Herd en nog vele andere.

Deel het verhaal op een interactieve manier
In musea zien we steeds vaker interactieve oplossingen, om bijvoorbeeld een verhaal uit te beelden of een collectie uit te lichten. Zo kunnen bezoekers door middel van multitouch applicaties direct worden meegenomen in de levendige wereld van kunst en cultuur. Applicaties waarin verhalen, geluidsfragmenten, foto’s en video’s kunnen worden verwerkt, zodat musea hun collectie op een innovatieve en interactieve wijze kunnen versterken. Bekijk hier onze museum brochure.

interactive experience tours

 

Wilt u meer weten over interactieve oplossingen in musea? Kom dan naar ons compleet vernieuwde Interactive Experience Center in Son en Breugel, daar kunt u nog interactieve oplossingen voor musea bekijken en de bijbehorende software testen.

Neem contact op en maak een afspraak voor een bezoek aan het Interactive Experience Center!