Over ons

PresTop is gespecialiseerd in de verhuur van interactieve oplossingen. U heeft bij ons de keuze uit het inhuren van apparatuur zoals touchscreens, touchtafels, informatiezuilen, touch computers en oplaadpunten maar u kunt bij ons ook terecht voor complete oplossingen inclusief software.

Bekijk hieronder de promotievideo van PresTop.

PresTop Rental hoort bij de PresTop Group: Dé grootste specialist op het gebied van interactieve oplossingen sinds 1991. Bij de PresTop Group horen ook PresTop Products, PresTop BV en Omnivision. Met 30 medewerkers is PresTop Group dé partij waar u terecht kan voor hardware, software, support en met name het meedenken in oplossingen.
PresTop Rental BV is aangesloten bij Branche organisatie CLC Vecta.

Stempel CLC-VECTA

PresTop Rental B.V. is ook te vinden op www.audiovideo-info.nl en op:

expodoc logo

PresTop is gevestigd op Ekkersrijt 4611

PresTop is tegenwoordig gevestigd op Ekkersrijt  4611 in Son en Breugel. Na vele jaren te krap (maar met veel plezier te hebben gezeten in Best) hebben we er 1.700 vierkante meter aan assemblage en opslagruimte bij gekregen. Daarnaast hebben we een groot Interactive Experience Center waar u het grootste scala aan interactieve oplossingen zoals informatiezuilen, touchtafels, raamtouch oplossingen, totems, interactieve videowalls en vele andere producten kunt bekijken en testen.

We hopen dat we u er binnenkort mogen begroeten. Bezoek onze pagina over het
Interactive Experience Center om direct een bezoek in te plannen

Beurzen
PresTop is geregeld te vinden op beurzen en evenementen. Klik hier voor de agenda.

Vacatures
Door de grote groei die de bedrijven van PresTop Group momenteel meemaken zijn we per direct opzoek naar nieuwe collega’s! Klik hier voor alle vacatures.